Vår visjon

Vår visjon «Tillit, trygghet og ærlighet» er kjente begrep for dem fleste, men vi bestreber oss til å leve opp til dette i hverdagen og på alle nivåer. Det skal du som kunde merke i møte med oss. Dette går på hvordan vi utøver en jobb, resultater og utvikling, på det personlige plan, arbeidsplassen og i møte med våre omgivelser.

Tillit

Tillit er menneskets følelse av at andres godhet, ærlighet og dyktighet er til å stole på. Tillit medfører ofte en overføring av handling til en person eller til et system, tillit til å handle på mine vegne, til vårt beste for alle parter. Vi oppfatter andre som å være like oss selv, så tenderer vi til å like dem mer. Vi forventer at det er en større sannsynlighet for at de vil gjengjelde våre handlinger på en positiv måte, hvilket bidrar til å bygge tillit i våre tjenester og handel.

Trygghet

Trygghet er vårt DNA. Med mer en 30 års erfaring og lidenskap for våre produkter, dette skaper trygghet for våre kunder, samarbeidspartnere og oss.

Ærlighet

Vi skal være åpne og skal dyrke troverdigheten, både internt, med våre samarbeidspartnere og eksternt mot våre kunder. Ærlighet er og holde det vi sier og nå våre mål sammen. Vi utøver det vi sier og lover.

Vår historie

1994
Åpnet MC & Fritidssenteret AS
Vi åpnet i de første lokalene våre i 1994. Butikken lå den gang i Bussedalen 7 i Kongsberg.
1994
1998
Omsetning kr 23 millioner
Vi var godt i gang med å bygge opp det konseptet vi hadde tro på og kundene hadde tatt oss godt i mot.
1998
2000
MC & Fritidssenteret utvider
Butikken hadde vokst seg ut av lokalene og vi flyttet inn i nytt bygg på Gomsrud i Kongsberg i April 2000.
2000
2001
Omsetning kr 50 millioner
Omsetning var doblet på kun få år og vi vokste fortsatt. Produktuvalget utvidet seg og ny solide merker kom inn i produktutvalget.
2001
2006
Omsetning kr 84 millioner
Fokus på god kundeservice og godt produktutvalg ga videre vekst. Vi var godt forankret og en solid aktør i bransjen.
2006
2016
Omsetning kr 95 millioner
I en tiårsperiode var fokuset på å hele tiden forbedre konseptet og kundeopplevelsen, og nye omsetningsrekorder fulgte.
2016
2018
Rendyrking av konseptet
I 2018 begynte vi å konsentrere virksomheten rundt kun bil og båt for å kunne yte enda bedre service og produktutvalg enn tidligere.
2018
2020
Rekordmange biler solgt
I 2020 solgte vi 100 nye biler og100 brukte biler. I tillegg til både nye og brukte båter, båthengere og deler.
2020
2021
MC & Fritidssenteret selges
Etter 27 år i drift på Kongsberg selges senteret til Cognia AS. Kombinasjonen av en solid kjøper som kan videreføre driften i selskapet og vårt ønske om å rendyrke båtkonseptet videre gjorde at tidspunktet var riktig.
2021
2022
Båt & Bilsenteret AS åpnet
Vi åpnet vårt nye senter med 1200m2 utstillingslokaler. Her er fokuset båter, båtmotorer og brukte biler. Vi er merkeforhandler av nye båtmerker som, Beneteau, Silver, Capelli, HR med flere og Suzuki båtmotorer. På bilsiden er det nyere brukte biler. Vi fokuserer på og ha et stort utvalg av båter på lager til enhver tid, alt fra 10 fot til 30 fot. Og bygger videre på den gode kundeopplevelsen vi har vært kjent for gjennom alle disse årene.
2022